Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Palmice

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Natrgajte čokoladu u vrhnje i otopite je na pari pa stavite smjesu sa strane.
  2. Masni papir pospite šećerom, a na šećer položite lisnato tijesto i premažite ga čokoladom pa ga rolajte, sa svake strane, prema sredini. Narežite na šnite debljine 1,5 - 2 cm, stavite ih na masni papir i pecite 8 - 12 minuta u pećnici na 210 °C pa poslužite! 

Savjet: Šećer posut izvana pretvara se u karamel i daje kolaču sjaj.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 275 g svježeg lisnatoga tijesta
  • 200 g čokolade
  • 50 g slatkoga vrhnja
  • 100 g kristalnoga šećera

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Čokolada za kuhanje SPAR

Šećer S-BUDGET, bijeli, kristal, 1kg

Vrhnje za šlag SPAR, 36%, 250ml

Lisnato tijesto Natur*pur

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...