Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Torta od makarona

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

2

Vrijeme pripreme:

105 min
  1. Skuhati tjesteninu, ohladiti i nauljiti maslinovim uljem
  2. Pripremiti umak bolognese. Na maslinovom ulju dinstati luk, dodati mljevenu junetinu, začiniti, dodati passatu i dinstati dok  junetina ne omekša.
  3. Skuhanu tjesteninu posipati parmezanom, složiti u okrugli kalup za tortu.
  4. Na složenu tjesteninu, preliti gotov umak bolognese, posipati parmezanom i zapeći u pećnici 20 minuta na 180 stupnjeva

Sastojci

Za 4 osobe
  • Tjestenina 1 kg
  • Rajčica pelat 400 g
  • Mljevena junetina 600 g
  • Passata od rajčice 400 ml
  • Sol
  • Papar
  • Luk 2 glavice
  • Češnjak 3 češnja
  • Maslinovo ulje
  • Ribani sir

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Mljevena junetina

Penne Rigate DESPAR, 500g

Rajčica bio pasata Natur*pur,

Rajčice pelati S-BUDGET, 400g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...