Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Pečeni fileti bakalara sa salatom od baby blitve i rajčice

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

25 min
  1. Narežite filete bakalara na komade pa ih posolite i pržite 4 - 5 minuta sa svake strane na 50 ml maslinova ulja.
  2. Blitvu operite i posušite, a rajčicu narežite na kriške pa sve posolite i začinite preostalim maslinovim uljem. Svježu salatu poslužite uz bakalar.

Savjet: Za pripremu ovog jela nemojte koristiti usoljeni bakalar - odaberite svježi ili svježe zamrznuti.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 600 - 800 g fileta svježeg bakalara
  • 200 g baby blitve
  • 350 g rajčice
  • sol
  • 80 ml maslinova ulja

Vino Zlatan Pošip


0,75L

Temp. serviranja:
12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio rajčica grapolo Natur*pur

File bakalara

Maslinovo ulje Natur*pur, 500ml

Sol SPAR Vital

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...