Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Piletina i teletina na roštilju

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Uzmite 4 teleća kotleta po 150 g. Pileći file nožem dopola otvorite (rezano „na leptir“) da dobijete odrezak.
  2. U mužaru pomiješajte i izmrvite sve začine, dodajte papar u zrnu, tucite, dodajte sol i maslinovo ulje te sve skupa nanesite preko mesa.
  3. Meso pecite na roštilju i povremeno ga mažite maslinovim uljem. Pečeno meso poslužite uz rajčicu, bosiljak i maslinovo ulje.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 600 g telećih kotleta bez kosti
  • 600 g filea pilećih prsa
  • 100 ml maslinova ulja
  • dalmatinski začini: ružmarin, origano, bosiljak, timijan, mažuran, kadulja
  • 600 g rajčice
  • 16 g soli
  • papar u zrnu

Pivo Velebitsko

tamno
0,5L

Temp. serviranja:
7ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Sol SPAR Vital

Začin origano SPAR, 17g

Začin ružmarin SPAR

Začin timijan SPAR, 20g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...