Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Međimurski tanjer

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Skuhajte leću u blago posoljenoj vodi. Narežite kobasice na kolutiće i ispržite ih na svinjskoj masti.
  2. U tavu dodajte režnjeve češnjaka u ljusci, pojačajte malo vatru pa dodajte luk narezan na ploške i kolutiće mrkve. Dodajte kuhanu leću, promiješajte, a ako bude potrebno, začinite solju i paprom. Pospite nakrupno kosanim peršinom i poslužite.

Savjet: Za pripremu ovog jela možete koristiti i druge grahorice, kao što su bob, mahune, grah i grašak.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 600 g domaćih kobasica
  • 300 g suhe leće
  • 100 g mrkve
  • 200 g ljubičastoga luka
  • 5 - 6 češnjeva češnjaka
  • pola vezice peršina
  • 60 g svinjske masti
  • sol i papar

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio češnjak Natur*pur

Bio mrkva Natur*pur

Domaća svinjska mast S-BUDGET

Leća SPAR Veggie, 250g

Peršin

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...