Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Jorkširski puding s pivskom kobasicom i povrćem

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

2

Vrijeme pripreme:

90 min
  1. Od brašna, soli i jaja umijesite tijesto, dodajte ledeno mlijeko, promiješajte i stavite u hladnjak na pola sata. U kalupe za muffine stavite po žlicu ulja i zagrijte u pećnici na 200 °C. U vruće ulje izlijte hladnu smjesu, vratite u pećnicu na 220 - 250 °C da dobije zlatnožutu boju.
  2. Pivske kobasice ispecite na grill tavi, a grašak uz dodatak soli i šećera kratko prokuhajte.
  3. Puding punite žlicom graška, kolutićima pivske kobasice, kockicama rajčice i pospite nakrupno nasjeckanim listićima peršina.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 3 jaja
  • 160 g glatkog brašna
  • sol
  • 200 ml ledenog mlijeka
  • 100 ml ulja za kalup
  • 3 pivske kobasice
  • 100 g graška
  • 100 g rajčice
  • sol,
  • ½ žličice šećera
  • 1 vezica peršina, samo list

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio jaja Natur*pur, 6 komada

Bio rajčica grapolo Natur*pur

Sol SPAR Vital

Svježe mlijeko SPAR, 3,2%, 1L

Zeleni grašak DESPAR

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...