Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Topli sendviči

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Kruh razrežite i tostirajte s unutarnje strane.
  2. Svaki komad tostiranog kruha premažite salsom, pospite ribanim cheddar sirom, dodajte na prvi ploške šampinjona, par koluta poriluka i mini mozzarellu.
  3. Na drugi dodajte dva koluta paprike i mozzarellu i pospite sitno sjeckanim koprom, na treći dodajte masline nasjeckane na kolute i mozarellu, na četvrti stavite trakice pancete i mozzarellu.
  4. Začinite po želji paprom i mješavinom mediteranskih začina i kratko zapecite samo da se sir rastopi, odmah poslužite.

Savjet: Za pripremu ovog predjela koristite različite vrste kruha za raznolikiji dojam.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 1 baguette

1. sendvič

  • 50 g salse
  • 20 g cheddar sira
  • 50 g mini mozzarelle
  • 1 šampinjon
  • 30 g poriluka

2. sendvič

  • 50 g salse
  • 20 g cheddar sira
  • 50 g mini mozzarelle
  • 30 g svježe crvene paprike
  • 1 grančica svježeg kopra
  • 1 prstohvat mješavine dalmatinskih začina

3. sendvič

  • 50 g salse
  • 20 g cheddar sira
  • 60 g mini mozzarelle
  • 50 g crnih maslina bez koštica
  • 1 prstohvat mješavine mediteranskih začina

4. sendvič

  • 50 g salse
  • 20 g cheddar sira
  • 50 g mini mozzarelle
  • 30 g pancete
  • 1 okret svježe mljevenog papra, mediteranski začini

Vino Chianti Le Chiantigiane


0,75L

Temp. serviranja:
16-18ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio paprika crvena Natur*pur

Bio poriluk Natur*pur

Bio Rajčica Natur*pur, 500g

Crne masline SPAR, bez koštice, 230g

SPAR PREMIUM Mozzarella di Buffala, 120g

SPAR PREMIUM panceta, 100g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...