Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Salata od kozica, rajčice i sira s čipsom od kruha

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Baguette tanko narežite na mesoreznici i sušite 4 minute u pećnici na 160 °C.
  2. Repove kozica zapecite na 50 ml maslinovog ulja, posolite.
  3. Sir narežite rezačem za sir ili guljačem za povrće na tanke ploškice.
  4. Šljivar prepolovite.
  5. U tanjur stavite zelenu salatu, dodajte kozice, polovice rajčice, 2 – 3 čipsa od kruha, obilno pospite parmezanom, pikantirajte preostalim maslinovim uljem i poslužite uz krišku limuna.

Savjet:
Za svježiji okus, dodajte u salatu i par kapi limunovog soka.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 120 – 150 g zelene salate
  • 500 g repova kozica
  • 200 g mini šljivara
  • 200 g parmezana
  • 1 baguette
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 1 limun
  • sol

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio Limun (2) Natur*pur

Ribani sir SPAR, 40g

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml

Kozice na ledu

Cherry rajčica

Salata Eisberg

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...