Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Salata od pečenih tikvica i feta sira

Vaša ocjena:

3

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Tikvice prepolovite po dužini i narežite na debljinu od 1 cm. Na 40 ml maslinovog ulja u tavi prepecite tikvice i na kraju nježno posolite (pazite, sir je slan). Tikvice stavite u tanjur, pospite kockicama fete, dio možete izmrviti, pospite sitno kosanim peršinom, pokapajte maslinovim uljem, ukrasite listićem peršina i poslužite.

SAVJET: Salatu podignite dodatkom svježih mediteranskih začina poput origana ili timijana. ​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 400 g svjetlozelenih tikvica
  • 350 g feta sira
  • 2 – 3 grančice peršina
  • 100 ml maslinovog ulja
  • Sol

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Maslinovo ulje Natur*pur, 500ml

Peršin

Sir feta DESPAR, 250g

Sol SPAR Vital

Tikvice Natur*pur, 500g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...