Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Salata od sirovog kelja, kvinoje i brusnica

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Kvinoju kuhajte u slanoj vodi oko 15 minuta, začinite s pola ulja. Azijski kelj očistite, operite i narežite, pomiješajte s kvinojom, začinite solju, uljem i limunovim sokom. Razdijelite u zdjelice, pospite sušenim brusnicama i grubo rezanim bademima i lješnjacima, poslužite.

Savjet: Ukoliko ne možete naći azijski kelj, koristite onaj koji vam je dostupan.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 250 g azijskog kelja
  • 200 g kvinoje
  • 40 g sušenih brusnica
  • 80 g badema, lješnjaka
  • 100 ml maslinovog ulja
  • sok 1 limuna
  • sol

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Badem SPAR, jezgra, 200g

Bio limun Natur*pur

Brusnice

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Kelj

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...