Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Salata od svinjskih jetara

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Jetra narežite na ploške i popecite kratko s obje strane na svinjskoj masti, podlijte vinom i sokom od rajčice, prokuhajte, stavite sa strane, začinite solju i paprom.
  2. Kad se malo ohladi umiješajte listove divljeg radiča, razdijelite u zdjelice, pospite rezancima ljubičastog luka, kolutima mladog luka, sjemenkama sezama te začinite svježe mljevenom čili papričicom, poslužite.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 600 g svinjskih jetara
  • 40 g svinjske masti
  • 100 ml rose vina
  • 100 ml soka od rajčice
  • sol, papar, čili papričica iz mlinca
  • 100 g ljubičastog luka
  • 100 g mladog luka
  • 100 g divljeg radiča
  • 10 g sjemenki sezama

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio sezam Natur*pur, 250g

Domaća svinjska mast S-BUDGET

Ljubičasti luk

Mladi luk

Svinjska jetra

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...