Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Punjeni šampinjoni

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

25 min
  1. Šampinjonima odvojite stapke od klobuka. Narežite luk, tikvice, rajčicu i stapke gljiva na male kockice (4 x 4 mm) i pržite na maslinovom ulju, pustite da ispari tekućina, na kraju začinite solju i paprom.
  2. Napunite klobuke gljiva dobivenim nadjevom, stavite u posudu za pečenje, pospite svaku ribancem, stavite u pećnicu zagrijanu na 200 °C i zapecite do željene hrskavosti.

Savjet: Šampinjone možete puniti i drugim sezonskim povrćem.​​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 600 g velikih šampinjona
  • 200 g tikvica
  • 100 g crvenog luka
  • 150 g rajčica
  • 15-20 g ribanca
  • 60 ml maslinovog ulja
  • sol, papar

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio luk Natur*pur, 750g

Bio Rajčica Natur*pur, 500g

Ribani sir Parmigiano reggiano DESPAR, 100g

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 750ml

Šampinjoni S-BUDGET, 500g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...