Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Tabbouleh

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

2

Vrijeme pripreme:

35 min
  1. Zagrijte 600 ml vode sa 1 žličicom soli, a kad zakuha, dodajte bulgur, promiješajte, poklopite i ostavite da odstoji oko 25 minuta. Bulgur ocijedite i ostavite da se hladi.
  2. Ohlađenom bulguru dodajte rajčice i krastavce narezane na male kockice, na tanke kolutiće narezani mladi luk, grubo narezani peršin i metvicu pa sve dobro izmiješajte.
  3. Pomiješajte maslinovo ulje, limunov sok, malo soli i papra pa prelijte salatu i promiješajte. Poslužite rashlađeno.

Savjet: Kuhani bulgur brzo će se ohladiti u cjediljci pod mlazom hladne vode.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 120 g bulgura
  • 2 rajčice
  • 1 svježi krastavac
  • 1 mladi luk
  • 1 žlica narezane metvice
  • 1 vezica peršina
  • 4 žlice maslinova ulja
  • 2 žlice limunova soka
  • sol
  • papar

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio bulgur Natur*pur, 500g

Bio Rajčica Natur*pur, 500g

Krastavci Natur*pur

Mladi luk

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...