Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Talijanski krumpir s ružmarinom

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

45 min
  1. Krumpir ogulite, narežite na manje komade, posolite.
  2. Krumpir raširite u veliki lim za pečenje, pospite listićima ružmarina, polijte uljem i pecite 30 – 40 minuta na 200 – 210 °C.
  3. Pečeni krumpir pospite listićima svježeg ružmarina i odmah poslužite.

Savjet: Osim ružmarinom, krumpir možete začiniti i timijanom ili majčinom dušicom.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 1 kg krumpira
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 1 grančica svježeg ružmarina
  • sol

Vino Casillero Cabernet Sauvignon


0,75L

Temp. serviranja:
18ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Krumpir Natu*pur

Ružmarin

Sol SPAR Vital

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...