Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Lifestyle

VITAL

Dobro za vaš organizam

Bez obzira na to imate li posebne prehrambene potrebe ili jednostavno volite paziti na ono što unosite u organizam, SPAR ima odgovor za sve vaše potrebe. Potražite ga pod nazivom Vital!

Da SPAR brine o svojim kupcima, to već znamo. Prehrambeni odabiri koje nudi stalno se mijenjaju i rastu, a time kupcima pruža šire mogućnosti i veći odabir. Pazite li na smanjeni unos soli i šećera, želite li nutritivno bogate namirnice ili pak one s većim udjelom vitamina i minerala, sve to krije se pod brendom Vital. Ovo je dodatni plus za one koji paze na način prehrane i prate unos nutrijenata. No Vital ne staje samo na njima, sve više ljudi prepoznaje značaj ovih proizvoda pa uobičajene namirnice sve više zamjenjuju bogatijom verzijom.

Linija je razvijena u suradnji s liječnicima i nutricionistima koji su svojim vrijednim savjetima i uputama pomogli u kreiranju proizvoda koji odišu vitalnošću. Vital proizvodi bogati su vitaminima i mineralima, sadrže manje masti, šećera i soli, a među više od 80 artikala svatko može pronaći nešto za sebe. Kako bi snalaženje i odabir onog idealnog bio lakši, sve nutritivne vrijednosti jasno su istaknute na deklaraciji, dok se posebne oznake poput „bez kolesterola“, „obogaćeno vitaminom C“ ili „bogato bjelančevinama“ nalaze posebno istaknute na prednjem dijelu ambalaže.

Zahvaljujući Vital liniji, u organizam ćete unijeti još više dobrih sastojaka, vitamina, minerala ili BE jedinica koje su posebno važne za osobe oboljele od dijabetesa, a također možete i zaboraviti na brojenje kalorija jer imate potpunu kontrolu nad njihovim unosom. 

Istražite ponudu alternativnih sladila koja će savršeno zamijeniti bijeli šećer, isprobajte superbogati manuka med, orašaste plodove za podizanje energije ili pak kekse s čokoladom kad želite nešto slatko. No Vital brend nudi puno više. Sve što vam je potrebno od doručka preko ručka pa sve do deserta pronaći ćete u ovoj liniji proizvoda. Zdravlje i vitalnost su osigurani, a vaše zadovoljstvo zagarantirano.

Lifestyle

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...