Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Lifestyle

SPAR PARTNER

Iz vrta prirode

Brend koji vam donosi samo najbolje od domaćih OPG-ova, SPAR-ovi Vrtovi Hrvatske, sada je bogatiji za jednu medenu paletu proizvoda.

Za med slobodno možemo reći da je namirnica koja se itekako s razlogom nalazi na listi onih najpoželjnijih. Bogat je nutrijentima koji čine čuda za naš organizam, a poznat je i kao jedna od rijetkih namirnica koja se ne kvari. Dodamo li svemu tome da ga sada možete pronaći i s potpisom Vrtova Hrvatske, priča postaje još bolja. Ovaj SPAR-ov brend već je poznat kao brend koji donosi samo provjereno kvalitetne i domaće proizvode naših OPG-a. A sada svoju paletu proširuje i finim novitetima. 

Riječ je o četiri vrste meda – lipa, cvjetni, kesten i bagrem, za čiju je proizvodnju zadužena simpatična obiteljska tvrtka VARŽAK MED. Otkako je osnovana sad već davne 1978. godine, ova je tvrtka rasla u svakom pogledu. Danas je u njezin rad uključena cijela obitelj, a zahvaljujući trudu, radu i stalnom rastu, postala je i dio Pčelarske centrale. Sve to dokazuje da je med ove tvrtke zaista provjerene kvalitete, domaći i stvoren s ljubavlju.

KVALITETA NA PRVOM MJESTU

Kontrola kvalitete visoko je na listi prioriteta, a sve kako bi se kupcu osigurao vrhunski proizvod. Ona se provodi u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” i nosioci su oznake “kontrolirana kvaliteta”. Ova oznaka predstavlja potvrdu sigurnog i kvalitetnog prehrambenog proizvoda i potrošačima pruža dodatnu sigurnost po pitanju zdravstvene ispravnosti i kvalitete proizvoda. Kao dodatna sigurnost, kontrola kvalitete provodi se i u vanjskim laboratorijima Intertek i Eurofins Njemačka. “U 2020. godini kao nadogradnju sustava kontrole kvalitete uveli smo najpriznatiju međunarodnu normu za sektor hrane IFS, čime smo dodatno osigurali vrhunski standard kvalitete, sigurnosti i zdravstvene ispravnosti našeg proizvoda”, napomenula je Renata Varžak.

Sve to rezultiralo je vrijednim suradnjama, među kojima se osobito ističe ona sa SPAR-om. U početku se ona odnosila na brend S-BUDGET, a sada se širi i na Vrtove Hrvatske, na radost i zadovoljstvo obje strane. Kako nam je rekla Renata Varžak, logičan je to slijed dugogodišnje uspješne suradnje.

SAČUVAJTE NUTRIJENTE I STEKNITE MEDENU NAVIKU

Iako med nije kvarljiv, s njim ipak treba nježno. Nemojte ga čuvati u hladnjaku jer se tako ubrzava kristalizacija, koja je njegova prirodna osobina. Također, kad stavljate med u čaj poželjno je da to činite drvenom žlicom, a čaj neka bude mlak jer visoka temperatura uništava dio nutrijenata u medu pa dobivamo samo sladilo bez nutritivne vrijednost.

Što se tiče konzumacije meda, ona bi trebala biti što češća. Med i medni proizvodi imaju čitav niz dobrobiti zahvaljujući bogatstvu nutrijentima pa bismo ga trebali konzumirati tijekom cijele godine, a ne samo kad smo prehlađeni ili kad dođe hladnije vrijeme. Upravo će med s potpisom Vrtova Hrvatske osigurati sve što nam je potrebno u ovim hladnim danima, a sve to provjerene kvalitete, 100 posto domaće i – dostupno tijekom cijele godine.

Lifestyle

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...