Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Lifestyle

ROŠTILJ

Izbor kojim ćete biti zadovoljni

Pronađite roštilj koji će ispuniti sva vaša očekivanja i pretvoriti vas u pravog grill majstora!

Proljeće je nezamislivo bez roštiljanja, zar ne? Ipak, ove godine okolnosti su nešto malo promijenjene, no ne dopustite da vas to spriječi da uživate u obiteljskom druženju i najfinijim komadima mesa, ribe i povrća s tim dobro poznatim i obožavanim mirisom dima.

Možda je stiglo vrijeme da svoj stari roštilj zamijenite novim ili nabavite vaš prvi. No ono o čemu ćete prvo morati razmisliti jest kakav roštilj želite, a tek potom koji model. S jedne strane tu je električni roštilj, idealan za zatvorene prostorije i male balkone, brži od klasičnih roštilja, ali i štedljiviji. Odlučite li se za ovaj tip, električni samostojeći roštilj Barbecue 20746 na prvi pogled očarat će vas dizajnom, a kad još čujete da ga možete prilagoditi za grillanje na stolu i da će vas služiti tijekom cijele godine, čak i u zatvorenom, teško ćete mu moći odoljeti.

S druge strane tu je tradicionalni roštilj na ugljen koji toliko obožavamo zbog mirisa i arome za koju će mnogi tvrditi da je odlika jedinog pravog roštilja, no ipak uvelike ovisi o prostoru i vremenskim prilikama te u njemu nećete moći uživati baš svakog dana kao što biste mogli s električnim. Iskusne majstore grilla s nogu će oboriti roštilj na postolju, koji ima rešetku s ručkama podesivu na 5 razina i dodatnu rešetku za zadržavanje topline, polugu za ventilaciju, zaštitu od vjetra i ladicu za pepeo, odnosno baš sve za savršen roštilj!

Odlična opcija bit će i plinski roštilj koji također ima svojih prednosti. Jednostavan za korištenje, lako se čisti s obzirom na to da nema pepela, ne može se ugasiti pod utjecajem vjetra jer nema plamen, omogućuje lakšu kontrolu temperature zahvaljujući jednostavnim regulatorima, prednosti je zaista mnogo. Plinski roštilji dolaze u brojnim veličinama pa će odabir onog savršenog biti i više nego lak. Od sasvim jednostavnog pa do onog opremljenog baš svime što vam treba za potpuno iskustvo grillanja, u SPAR-u pronađite onaj idealni.

Odlučite li pak svoje dvorište pretvoriti u zonu za kampiranje, ne zaboravite i na odgovarajući roštilj. Prijenosni plinski mini roštilj odličan je za kampiranja i piknike, a toliko je praktičan i lagan da ćete ga nositi svugdje sa sobom, za svaki slučaj. 

No što je pravo rješenje za vas, morat ćete odlučiti sami.SPAR ima odličnu ponudu različitih modela koji će zadovoljiti svačija očekivanja i potrebe, a sjajni su za sve, od početnika do već iskusnih majstora.

*Za još više vrućih grill novosti pretplatite se na newsletter i preuzmite novi broj magazina Dobar tek BBQ.

Lifestyle

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...