Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Lifestyle

SAVRŠEN DODATAK

Kocka s BIO potpisom

One su optimalan spoj začina, obogaćuju svako jelo i daju mu sasvim novu dimenziju. Naravno, riječ je o kockama za juhu koje ovog puta predstavljamo u sasvim novoj ulozi.

Osim što su jako praktične, kocke za juhu svako jelo čine posebnim. Iako ih najčešće koristimo za pripremu temeljaca, ovog puta odlučili smo vam pokazati njihovo novo lice. S obzirom na to da sadrže savršen omjer začina, u trenu će obogatiti baš svako jelo u kojem se nađu.

Rižoto je možda najjednostavnije jelo koje rado pripremamo, no s obzirom na to da je riža sama po sebi bez okusa, pripremate li ga u vodi može biti bezukusan. Umjesto vode, rižoto kuhajte u temeljcu i podlijevajte vodom u kojoj ste rastopili kocku za juhu. Rižoto će biti puno ukusniji i aromatičniji.

Umaci su još jedan odličan izbor u koje će se kocka za juhu savršeno uklopiti. Bez obzira na to pripremate li umak od početka ili dorađujete već gotovi, kocka za juhu može mu dati sasvim novu dimenziju okusa. Naravno, prednost kocke je što nećete morati mjeriti začine i tražiti idealnu kombinaciju, već imate gotov savršen omjer.

Variva će također biti puno ukusnija ubacite li u njih i jednu kocku za juhu. Povrtna variva tako možete obogatiti okusima goveđe ili pileće kocke ili pak jednostavno samo naglasiti okus povrća onom klasičnom povrtnom kockom.

Kocka za juhu sjajna je i kod kuhanja na pari. Parite li povrće ili meso na temeljcu, a ne običnoj vodi, odmah ćete ih i blago začiniti i dati jelu poseban okus. U temeljac možete ubaciti i grančice omiljenog začinskog bilja kako bi okus jela bio još bolji.

No da bi sve imalo još bolju dimenziju, rješenje su Natur*pur kocke za juhu. Ne sadrže dodane arome, konzervanse, boje i pojačivače okusa pa će vaša jela imati aromu čiste prirode. Ove kocke rade se od sastojaka iz organskog uzgoja pa možete biti sigurni da je ono što kuhate savršeno prirodno i provjerene kvalitete. Jasno istaknuti sastojci, osobito udio vlakana, omogućuju vam da lakše vidite sastav, a tek osnovni sastojci čine ih savršenim izborom za cijelu obitelj.

Lifestyle

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...