Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Lifestyle

NAKUHAJTE SE!

Kuharska S-BUDGET matematika

Ne mislimona cijenu već na mogućnosti pripreme! Koliko se različitih kombinacija može napraviti uzmemo li tek 2 od primjerice 5 odabranih namirnica?

Ovo nije trik pitanje već uvod realnost ponude S-BUDGET linije. Bez formula koje zastrašuju umjetnike, a kuhari u neku ruku spadaju u tu kategoriju, njih će biti 10. Kako dodajemo još koju namirnicu i dopustimo poneko ponavljanje brojka se penje, a naš je meni sve raznolikiji. Koliko, ovisi o vama, jer širina ponude samo će vam produžiti gurmanski put.

Prenesemo li sve to na broj S-BUDGET namirnica nakuhat ćete se! I to vrlo povoljno. U liniji proizvoda pod ovim nazivom ukupno se nalazi 500 proizvoda od koji je 200 iz hrvatske proizvodnje s poznatim domaćim okusom.

Osnovne su namirnice više od baze za dobar obrok ako su u njih uloženi kvalitetni sastojci i poseban trud. Takvi se proizvodi, ponekad čak i ručno rađeni, poput omiljenih mlinaca koje za marku proizvodi Mlin Jertovec, mogu kriti iza vrlo povoljne cijene. Razlika se osjeti odmah i baš je u tome razlog popularnosti SPAR S-BUDGET proizvoda.

Osnovne namirnice poput brašna, jaja, ulja, mlijeka, tjestenine i riže u S-BUDGET liniji tek su početak niza u kojem iza svake namirnice stoji garantirana SPAR kvaliteta. Artičoka grill, sušene rajčice, palenta, pasirana rajčica, piletina, jogurt, kiselo vrhnje, svježi posni sir, tijesto za pizzu, svježe dizano tijesto, mozzarella, ricotta, cherry rajčice, mrkva, kocke za juhu, kobasice, kvasac, prašak za pecivo, čokolada, keksi, kava...

Od predjela do deserta, pred vama je onoliko cool mogućnosti koliko želite uz dodatak odličnih napitaka raznih okusa. A za kasnije birajte gricalice.

Lifestyle

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...