Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Lifestyle

SPAR MARKA KVALITETE

Raskoš uskrsnog stola

Blagdani pred vratima zaslužuju samo najbolje delicije koje će se naći na vašem obiteljskom stolu. Potražite ih pod SPAR markom kvalitete.

Mislima smo već pomalo u pripremi za uskrsne blagdane koji samo što nisu stigli. S njima dolazi i strka oko priprema blagdanskog stola, odabir savršenih namirnica i delicija koje ćete poslužiti svojoj obitelji i prijateljima. U sve se uvijek nekako upetlja i ograničeni budžet, ali ovog puta o tome ne morate brinuti. SPAR marka osigurat će vam sve potrebno uz najbolji omjer cijene i kvalitete i izbor između više od 600 proizvoda. Svaki proizvod sa SPAR oznakom jamči kvalitetu brendova renomiranih proizvođača i garantiranu SPAR kvalitetu.

Brojni inovativni proizvodi na vaš će stol tako donijeti čitavu raskoš aroma. Idealan početak uskrsnog obroka zasigurno je šunka, a ovog puta uštedite vrijeme i nabavite onu već narezanu. Upravo takva, prepuna okusa baš kao domaća, čeka vas sa SPAR potpisom. Upotpunite ju raznovrsnim sirevima i naravno šarenim pisanicama za potpuni doživljaj. Tvrdi, meki, topljeni, za koji god sir se odlučili, u širokoj paleti lako ćete pronaći baš svaki. Pripremate li pak platu za obiteljsko okupljanje, šunki dodajte i pokoji komadić kulena i milanske kobasice.

I priprema blagdanskog ručka proći će jednako jednostavno zahvaljujući širokom izboru mesnih delicija, ali i raznih dodataka poput maslina, paprika i slično. Sve ljubitelje pire krumpira oduševit će i mješavina onog gotovog koji se priprema dok kažete keks. Vrijeme koje ćete uštedjeti radije provedite u društvu najdražih. Sve začinite opojnim začinima i gastro užitak je spreman. 

Nismo zaboravili i na najslađi dio uskrsnog stola. Baš sve što vam je potrebno za pripremu najukusnijih kolača i slastica potražite na policama sa SPAR potpisom. Od osnovnih namirnica poput jaja pa sve do dekoracija za najljepše uskrsne kolačiće. Ukrašavanje torti i kolača pretvorite u igru i razbudite svoju kreativnost.

Lifestyle

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...