Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Lifestyle

OMILJENO LJETNO OSVJEŽENJE

Sladoled bez premca

Ljeto bez sladoleda nije ljeto. Osvježava nas, rashlađuje, a ponekad je za zasladiti se njime dovoljna samo žličica, jer nema ništa slađe od jedenja sladoleda ravno iz posude.

Slastica koju vole svi otkako je, slobodno možemo reći, svijeta i vijeka definitivno je sladoled. Voljeli su ga već stari Egipćani koji su ga radili od snijega i voća. Rimski car Neron također mu nije mogao odoljeti, a Kinezi su imali i svoju varijantu ove ledene slastice. U 16. stoljeću osvojio je francuske i talijanske dvorove, a izumom sladoleda u kornetu osvojio je cijeli svijet.

Danas smo daleko od onih prvih verzija pa možemo birati između svih mogućih i nemogućih kombinacija. Voćni, kremasti, s kapljicom alkohola, baš svatko može pronaći nešto za sebe. Pa čak i oni koji paze na liniju ili imaju posebne prehrambene potrebe. Veganski sladoled danas je standardna poslastica, a tko kaže da sladoled mora sadržavati šećer, danas ga sladimo alternativnim sladilima koja nimalo ne mijenjaju okuse omiljene nam slastice.

Bez obzira na to kakve su vaše želje i potrebe, SPAR u svojoj ponudi ima odgovor na sve. Linije Veggie, Vital, Natur*pur i free from nude savršen izbor za sve. Osjetljivost na gluten ili laktozu više nisu izgovor da izbjegavate ledeno osvježenje. Free from sladoledi izrađeni su bez ovih sastojaka, a puni okus čokolade u trenu će vas vratiti u djetinjstvo. Težite li uravnoteženoj i zdravoj prehrani, zasigurno pazite na ono što unosite. Vital sladoledi zato su odlično rješenje za uživanje u ljetnim danima jer su napravljeni na bazi soje i sa stevijom pa su najbolji prijatelj vaše ljetne linije.

I vegani koji ne konzumiraju proizvode životinjskog porijekla mogu pronaći nešto za sebe među SPAR sladoledima. Linija Veggie izrađena je po veganskim recepturama, a neodoljivi sladoledi u još neodoljivijim kombinacijama zajamčit će pravo osvježenje. Sami ili u društvu, ovi su sladoledi stvoreni za uživanje. Možda ste više ljubitelj ekološkog uzgoja i tražite baš takve namirnice. Natur*pur sladoledi sadrže isključivo eko sastojke provjerenog porijekla i nude ono najbolje od prirode. Ako vas zanima kakvog je okusa sladoled s ekološkim potpisom, sada je idealna prilika da ga isprobate.

Lifestyle

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...