Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Lifestyle

U ZATVORENOM

Umjetnost grillanja u kući

Kad se atmosferske prilike urote protiv vašeg roštilj plana, s lakoćom ga preselite ispod krova, pa čak i u kuhinju. Rešetke, ugljen, pribor i najbolji komadi mesa već su mjesecima u našim mislima, a sezona roštilja konačno nam je stigla. No ponekad nas vrijeme iznenadi svojom prevrtljivošću i ne dopušta grill na otvorenom. 

Takva sitnica, na svu sreću, neće vam pokvariti užitak uživanja u delicijama s roštilja. Sočni komadi mesa s neodoljivom aromom dima, sljubljeni sa savršeno ukusnim komadima povrća dostupni su u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu. Potrebno je tek odabrati odgovarajući roštilj.

Kad otkrijete SPAR-ovu ponudu električnih roštilja, shvatit ćete da za grillanje nema ograničenja prostorom niti vremenskim prilikama. Nema ograničenja niti kod odabira namirnica jer se na električnom roštilju poput električnog samostojećeg roštilja Barbecue 20746 iz SPAR ponude odlično peku i meso i riba i povrće i voće. Kompletan dnevni meni, od doručka preko ručka i deserta pa sve do večere pripremit ćete na ovom roštilju. Uživanje u roštiljskim delicijama doista je bezgranično.

Okusom nenadmašne doručke i jela za veće apetite pripremit ćete jednostavno na praktičnom preklopnom tosteru i višenamjenskom pekaču iz ponude sjajnih aparata pomagača kakve nudi SPAR asortiman za roštiljanje. Električni toster uz to što je odličan za pripremu super finih sendviča, sa svoje dvije grill ploče s neprianjajućom površinom savršen je za pečenje svih namirnica, od mesa pa sve do povrća.

Za malo veće apetite poslužit će zgodan višenamjenski pekač koji vam tijekom cijele godine donosi ugođaj ljeta. U toplim danima koristite ga za grillanje mesa i povrća, ali i ukusnog voća, dok će u hladnijim danima poslužiti za pripremu najfinijih pečenih kestena. A znate li da na grill ploči možete ispeći i palačinke kojima nitko neće moći odoljeti. Ljubav prema roštilju pokažite bilo kada i bilo gdje i uživajte!

*Za još više vrućih grill novosti pretplatite se na newsletter i preuzmite novi broj magazina Dobar tek BBQ.

Lifestyle

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...