Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Lifestyle

KUHAMO SA S-BUDGETOM

Zdravi i jednostavni recepti

Na obiteljski meni ne morate trošiti mnogo, dovoljno je odabrati namirnice koje možete iskoristiti na više načina u sasvim novim i jednostavnim jelima s S-BUDGET proizvodima.

Ukusni i raznovrsni obroci gotovi u tren oka koje ukućani obožavaju san su svakog tko se ikad primio kuhače, a kad ti isti obroci štede vaš novac, onda već možemo pričati o pravom jackpotu! Zato smo tu mi da vam pomognemo ostvariti ga i osmisliti što maštovitija on budget jela koja će zadovoljiti i najizbirljivija nepca.

U ovom specifičnom razdoblju kad smo svi kod kuće mnogo više truda, vremena i promišljanja ulažemo u neke svakodnevne stvari poput osmišljavanja menija. Kreativni zadaci poput kuhanja ručka za obitelj postali su još kreativniji jer moramo mudro iskoristiti kupljene zalihe i dobro promisliti što nam sve treba tako da odlaske u vaš omiljeni SPAR ipak svedemo na minimum. Izradom primjerice tjednog menija odmah s lakoćom možete izraditi i popis namirnica po koje trebate otići. Kako nam je svima cilj uštedjeti, ali istovremeno kupiti kvalitetne namirnice, preporučujemo i onima koji o tome možda nisu ranije razmišljali da barem prouče ponudu S-BUDGET proizvoda iznimne SPAR kvalitete, a koji štede vaš novac.

Ono što je svakako važno jest da vaši obroci budu raznovrsni, da na meniju imate barem dvaput tjedno nekakvo ukusno varivo ili obrok koji se jede žlicom. Također bi bilo odlično dva puta na tjedan jesti ribu, kao i imati vegetarijanski obrok. Neka se na vašem tjednom jelovniku svakako nađu kupus, piletina, tjestenina, riža, umak od rajčice, oslić, krumpir, brokula, cvjetača, grah, mahunarke, mrkva…

Donosimo i naš primjer tjednog menija:

PONEDJELJAK: Riža s piletinom i paprikom 
UTORAK: Tjestenina s tunom i porilukom  
SRIJEDA: Mahune s batatom i bundevom 
ČETVRTAK: Palenta s laganim gulašom   
PETAK: Frigane punjene srdele
SUBOTA: Varivo od raštike i graha 
NEDJELJA: Okruglice od piletine s brokulom i krompirom 

 

Lifestyle

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...