Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

SPAR PEKARNICA

Baš kao iz bakine kuhinje

Jedini trgovački lanac u kojem proizvodnja pekarskih proizvoda počinje od najboljeg domaćeg brašna, a kruh i peciva mijese se i peku kao doma, krije neodoljive proizvode.

Upravo zbog toga SPAR pekarnica jedinstveno je mjesto na kojem baš svatko može pronaći svoj omiljeni proizvod. Okus baš kao domaći, hrskavi izvana, a božanstveno meki iznutra, pekarski proizvodi iz SPAR pekarnice zaista su posebni. Zaslužno je za to nekoliko faktora. Onaj prvi, brašno, domaćeg je porijekla i provjerene kvalitete. Otkrio nam je to Vlado Nestić, voditelj SPAR-ovog asortimana kruha i pekarskih proizvoda. Osim toga, sve pekarske proizvode izrađuju vrijedne ruke iskusnih majstora pekara koji u ove proizvode ulažu svu ljubav i znanje.

Kad je o ponudi riječ, možete birati između ukusnih kruhova, peciva, bureka, lisnatih slatkih i slanih peciva, kolača, … No da bismo vam olakšali izbor, upitali smo g. Nestića što kupci najviše vole. Tako se među top proizvodima nalaze bijeli, polubijeli i kukuruzni miješani kruh te slavonska pogača, a njegov favorit ipak je slavonska pogača 850 grama.

Ipak, SPAR pekarnica misli i na one koji biraju nešto drugačije okuse pa tako u ponudi ima i bezglutenski kruh, pecivo i kolače, kruh bez kvasca, kruh bez E brojeva i BIO Natur*pur kruh i pecivo, Vital raženi kruh, Vital proteinsko pecivo i pravi domaći kukuruzni kruh. Ljubitelji sjemenki također će pronaći nešto po svom okusu jer se pri pripremi pekarskih proizvoda koriste i chia, lan, sezam i krumpirove pahuljice.

Kako bi ponuda svakog dana bila bogata i raznovrsna, prate se trendovi, uvode nove sirovine koje su u puno slučajeva ustvari tradicijske u našim krajevima. Poput heljde, prave težačke namirnice bogate dijetalnim vlaknima. Tijesto od kojeg se radi kruh prirodno je kiselo i blagog okusa, dobiveno prirodnom fermentacijom zbog čega je korica savršeno hrskava, a unutrašnjost fino porozna.

Zahvaljujući inicijativi pokrenutoj 2018. godine, izbor SPAR pekarnice sada je i zdraviji. Naime, od tada je u pekarskim proizvodima udio soli smanjen na 1,4 posto, a ona nije zamijenjena nikakvim drugim aditivima. Tako je okus kruha i peciva došao dodatno do izražaja. Većina kupaca s odobravanjem je prihvatila ovu inicijativu, a njihovo zadovoljstvo ipak je ono što pokreće SPAR.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...