Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

NATUR*PUR

BIO jaja Perfa farmi

Samo slobodne i sretne koke nesilice na naše stolove donose fina jaja bogata nutrijentima poput SPAR BIO Natur*pur jaja. Baš takva jaja nesu koke s Perfa farmi na kojima slobodno šeću prirodnim okruženjem i jedu ekološku hranu

U Donjoj Stubici nalazi se farma “Sretnih”, “Najsretnijih” i “Najsretnijih” BIO jaja tvrtke PERFA–BIO. Prvi su u Hrvatskoj krenuli s proizvodnjom jaja slobodnih nesilica, koje pasu i kljucaju po livadama zagorskih brežuljaka, a na policama SPAR trgovina možete ih pronaći pod nazivima SPAR Vrtovi Hrvatske i Perfa Najsretnija jaja. A od nedavno svoju su proizvodnju obogatili i BIO jajima slobodnih nesilica. Ova organska jaja dolaze od koka nesilica koje slobodno šeću parkom prirode, a uz BIO pašu, dostupna im je i BIO hrana. Baš zato ova jaja možete na policama SPAR trgovina pronaći pod brendom Natur*pur BIO – Svježa jaja.

Briga o kvaliteti jaja koja konzumiramo započinje brigom o kokama nesilicama, jer samo zadovoljne koke nesu “Sretna”, “Najsretnija” i “Najsretnija” BIO jaja. Sretna jaja dolaze od bijelih ili smeđih nesilica iz podnog (štalskog držanja), odnosno od koka koje se kreću slobodno unutar peradnjaka. Ta su jaja bogatija antioksidansima, osobito vitaminima E i C te beta karotenom, a pritom su i osjetno ukusnija u odnosu na svježa jaja dobivena od nesilica koja se nalaze u baterijskom, odnosno kaveznom držanju.

Najsretnija jaja proizvode nesilice koje se većinu dana slobodno kreću po livadama i pašnjacima. Takav način držanja omogućuje im da što je moguće više žive u skladu s prirodom te da same pronalaze dio svoje hrane. 

Najsretnija BIO jaja koja u SPAR i INTERSPAR trgovinama možete pronaći pod krunom Natur*pur brenda posebna su organska jaja dobivena od slobodnih koka nesilica. O njihovoj se dobrobiti vodi posebna briga jer BIO držanje stavlja zdravlje životinje u prvi plan i dozvoljava im da žive slobodno i u skladu s prirodom. Ove se nesilice smiju hraniti isključivo BIO hranom te onime što same pokljucaju na BIO livadama na kojima borave. Kad su vani istražuju, čeprkaju zemlju, jedu insekte, valjaju se u prašini, rade sve stvari koje bi radile u divljini i koje su važne za njihov dobar i zdrav život. Te koke nesilice daju jaja značajno bogatijeg nutritivnog sastava od jaja dobivenih iz bilo kojeg drugog poznatog načina držanja nesilica.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...