Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

SAMO U SPAR-U

Da, domaće je!

Danas, kada sve više vodimo računa o tome odakle dolazi naša hrana, zdrave namirnice postaju prioritet. No pronaći namirnice provjerenog porijekla sada je još lakše zahvaljujući SPAR-ovoj inicijativi Da, domaće je!

Na policama SPAR-a tako se mogu naći proizvodi domaćih proizvođača koji zahvaljujući ovoj inicijativi jednostavno mogu plasirati svoje proizvode. Trenutačno je riječ o 400 malih, srednjih i velikih dobavljača iz Hrvatske, no njihov broj stalno raste. Kako kažu iz SPAR-a, izrazito su zadovoljni odazivom dobavljača, a osobito OPG-ova jer je to odličan način za stalan plasman njihovih proizvoda i rast. 

Udio hrvatskih dobavljača u ukupnom prehrambenom asortimanu iznosi čak 77 posto što pokazuje koliko je SPAR posvećen hrvatskoj kvaliteti, domaćoj proizvodnji i razvoju gospodarstva. U ponudi se trenutačno može pronaći široki spektar proizvoda. Od voća i povrća preko mliječnih proizvoda i jaja pa sve do mesnih proizvoda. Ljubitelji jabuka tako mogu uživati u čak 15 sorti ovog ukusnog voća koje stižu iz zagrebačkih i slavonskih voćnjaka. Tu su i domaća jaja iz Ludbrega, kao i mliječni proizvodi iz mljekare Euro-milk.

Sve proizvode koje SPAR nabavlja od domaćih dobavljača uspješno plasira u sklopu svojih brendova. Tako se primjerice u liniji S-BUDGET mogu pronaći proizvodi 50-ak dobavljača. SPAR na poticanju domaće proizvodnje radi od samih početaka svog poslovanja. S obzirom na to kupcima žele ponuditi najbolje od hrvatskih proizvoda, suradnja s domaćim OPG-ovima i malim proizvođačima sasvim je prirodna. Nakon što im je omogućio plasiranje proizvoda u SPAR trgovinama diljem cijele Hrvatske, kampanjom Da, domaće je! žele svojim partnerima dati dodatnu vidljivost među kupcima.

U sklopu kampanje Da, domaće je! pronađite proizvode iz cijele Hrvatske. Slavonija, okolica Zagreba, Bjelovar, Čazma, okolica Zadra, Vrgorac i dolina Neretve daju samo najbolje plodove svojih polja kako bi se na vašim tanjurima našlo pravo, ukusno voće i povrće s okusom doma.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...