Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

VRTOVI HRVATSKE

Dodajte jelu neodoljivu aromu bakine kuhinje

Kvalitetne namirnice provjerenog podrijetla veliki su plus svakoj žlici i zalogaju koji ćete konzumirati. Domaći proizvodi Vrtova Hrvatske nude taj plus koji tražimo.

Svaki mjesec Vrtovi Hrvatske na vaš stol stavljaju isključivo ono voće i povrće kojem je sezona. No ta je lista dovoljno duga da uz vašu kulinarsku maštu, omiljene recepte i inspiraciju sa SPAR Dobar tek weba kuhate raznoliko svaki dan.

Dobro varivo, bistra ili gusta juha, salata ili tek jedna sočna voćka na dnevnom su i tjednom meniju svakog od nas. Takvi lagani zalogaji doprinose našoj vitalnosti tim više biramo li za njih proizvode provjerenog porijekla.

Sjetite se mirisa bakine kuhinje dok se na štednjaku u loncu krčka nešto fino. Poklopac poskakuje propuštajući miris s nagovještajem posebnosti okusa. A tek onaj omamljujući miris domaće štrudle od jabuka... Takav ćete miris sigurno moći stvoriti i u vlastitoj kuhinji koristeći najfiniju i najmirisnije plodove s domaćih polja.

A najbolje domaće voće i povrće uzgojeno na hrvatskim poljima, mirisno, uvijek svježe i punog okusa svakodnevno možete pronaći u SPAR-u. Sezonske namirnice koje ravno s polja stižu na police s kojih birate svoju dozu svježine, najfinije su i najbolje s farmi hrvatskih proizvođača. Proizvodnja i put svakoga komada voća i povrća strogo su kontrolirani, a stižu iz svih krajeva Hrvatske s malih OPG-ova.

Krumpir je namirnica sa stotinama ukusnih lica, kuhajte ga i napravite neku novu salatu ili pecite u isprobanoj verziji ili s dosad neisprobanim dodatkom

Aromatične gljive volimo koristiti u raskošnim jelima, no nenadmašne su kao dio jednostavnih brzihtoplih zalogajakoje je lako zavoljeti. Obožavat ćete ih u kombinaciji s piletinom i palentom ili na salatu.

Mnogi bi se složili da grah ne može imati sezonu jer je toliko dobar da ga volimo jesti kroz cijelu godinu. Kušajte onaj iz Vrtova Hrvatske u minestrone juhi ili juhi s mrkvom i tikvicama

Proučite naših dvije tisuća recepata, kuhajte sa srcem i domaćim namirnicama i osjetite energiju i svaku sunčevu zraku koja je hranila taj plod i budite potpuno opušteni jer znate da je ono što ste donijeli na stol najbolje što priroda može dati.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...