Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

„Tri, dva, jedan – kuhaj!“

Gastro nadahnuća zajamčena SPAR-om

Prvi ponedjeljak rujna za školarce je obilježio početak nove školske godine, a za ljubitelje gastro showa „Tri, dva, jedan – kuhaj“ taj dan je postao službenim početkom nove sezone kuhanja. 

Ova sezona puna je iznenađenja kako za sudionike showa tako i za gledatelje. Stručni žiri dobio je ozbiljno pojačanje s dva nova člana – chefa Matu Jankovića i gastro novinarku Mateju Domitrović Sabo koji će kandidate ocjenjivati zajedno s legendarnim Tomislavom Špičekom.

Svojim višegodišnjim iskustvom žiri će usmjeravati natjecatelje koji će iz epizode u epizodu brusiti svoje umijeće kuhanja i dokazivati kreativnost i snalažljivost u pripremi jela za svakodnevne prilike ili nešto veća prijateljska druženja. 

Namirnice za gastro delicije koje će tijekom emisija kandidati pripremati osigurao je trgovački lanac SPAR. Na bogatim policama SPAR-ove trgovine nalaze se proizvodi samo najbolje svježine, provjerene kvalitete i najpopularnijih SPAR-ovih robnih marki: S-BUDGET, DESPAR i SPAR.

Sa svakom će novom epizodom atmosfera u kulinarskom showu postajati sve napetija. Izazovni zadaci, stresne eliminacije i neočekivana rješenja čekaju vas u novoj sezoni kuhanja gdje će uzbuđujuće gastro natjecanje pokazati tko je najbolji kuhar. U dokazivanju vještina njihov najvjerniji pomoćnik bit će SPAR-ova smočnica.

Svi gledatelji ovog kulinarnog showa odabrane recepte iz epizoda mogu potražiti i na web portalima SPAR Dobar tek i RTL „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ 

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...