Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

Efikasna suradnja

Hrvatska kvaliteta kao briga o zdravlju kupaca

Odmalena su nam poznate sve koristi konzumiranja mliječnih proizvoda – njihov blagotvoran utjecaj na naše zdravlje, a pogotovo onih koji nose oznaku domaće proizvodnje. Takva je mljekara EURO-MILK d.o.o. jer kvalitetom svog domaćega mlijeka jamči zdravu kvalitetu mliječnih proizvoda.

Uspješna priča mljekare EURO-MILK počela je daleke 1998. godine s prvih 500 litara prerađenog mlijeka. Danas je to uspješno poduzeće s pogonom smještenim na više od 1400 m². U proteklih 18 godina uspješnog poslovanja poduzeće je raslo, zapošljavalo nove radnike, sklapalo nove ugovore s lokalnim proizvođačima mlijeka i širilo tržište za svoje proizvode.

EURO-MILK se može s ponosom pohvaliti da dnevno prerađuje 25.000 litara mlijeka, koje otkupljuje od 160 hrvatskih proizvođača. Za sve vrijeme svog postojanja, u EURO-MILK-u nikad nisu posumnjali u hrvatske proizvođače mlijeka i nisu se odlučili nabavljati mlijeko iz uvoza.

Danas mljekara proizvodi cijeli niz visokokvalitetnih mliječnih proizvoda, pri čemu se prednost daje tradicionalnoj domaćoj proizvodnji. Prepoznatljive proizvode možete naći pod SPAR-ovim brendovima PREMIUM i S-BUDGET ili pod vlastitim brendom EURO-MILK. Dimljeni sirevi, maslac, svježi i posni sirevi, tekući jogurti, kiselo vrhnje i mliječni namaz najboljeg su okusa i garantirane kvalitete.

U cijelom procesu proizvodnje ističu ono na što su najviše ponosni, a to je ručni rad u proizvodnji sireva. Upravo ručno, kako se nekad radilo na selu, može se postići onaj poznati okus iz djetinjstva, miris, konzistencija i izgled proizvoda točno onakvog kakav su nekada radile naše bake.

Suradnja s trgovačkim lancem SPAR otpočela je gotovo od prvih dana pojave ovog lanca na hrvatskom tržištu. Prepoznatljivu i zdravu kvalitetu proizvoda EURO-MILK-a i danas potvrđuje zadovoljstvo kupaca u SPAR-u i INTERSPAR-u te velik broj proizvoda koji se mogu naći na policama trgovina.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...