Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

SPAR PARTNER

Hrvatski farmeri

Na police trgovina SPAR-a meso stiže ravno s hrvatskih domaćih farmi i o tome nema zbora. Vrhunska kvaliteta, ukusno meso i provjere striktne su kako bi u trgovine, a potom na naše stolove stiglo najbolje od najboljeg.

To nam je zlata vrijedna informacija jer svi želimo jesti kvalitetno i po mogućnosti domaće, ekološki, zdravo i ukusno. A SPAR to jako dobro zna pa uvijek nastoji zadovoljiti sve želje kupaca. Otuda i ideja da se poveže s domaćim proizvođačima mesa.Tako počinje veza SPAR-a i hrvatskih farmera.

Kvalitetno meso nije lako uzgojiti. Stoka mora biti zdrava, dobro hranjena, čuvana i doslovno pažena i mažena. Važno je u kakvim uvjetima stoka živi jer da bi miris i okus mesa bili što bolji, važno je čime je stoka hranjena. Organska hrana domaće proizvodnje najbolji je izbor kako bismo na kraju dobili zdravo i najukusnije meso.

Jedan je od partnera Martinjak d.o.o. iz okolice Zagreba koji se poljoprivredom i stočarstvom bavi već generacijama. Kod Martinjakovih je naglasak na obiteljskom pristupu poslu pa svaki član obitelji, uz zaposlene, ima svoj dio, a lako se prilagođavaju promjenama. Uz to su posvećeni kupcima pa na primjer sami dostavljaju svježe meso svakodnevno, a u vrijeme blagdana poput Uskrsa i Božića i više puta dnevno ako je potrebno. Ono što je važno je nadzor veterinarskih inspektora koji su uz Martinjakove u svim fazama – od tova junadi, higijene prostora, opreme i uređaja, ali i djelatnika. Mnoga ispitivanja u svakom dijelu proizvodnje, suradnja s laboratorijima te sve kontrole koje su u skladu s uredbama EU te certifikati ISO dokaz su da je riječ o vrhunskom mesu.

Mesna industrija RAVLIĆ sa SPAR-om surađuje više od deset godina, a dugotrajnost suradnje dokaz je obostranog zadovoljstva. Većim su dijelom fokusirani na svježe meso, a RAVLIĆ brand postao je sinonim za kvalitetno, svježe i domaće meso. U sklopu kampanje „Da! Domaće je!“ vidljivo je da kupci prednost daju proizvodima domaćih dobavljača te se posvećuje hrvatskoj kvaliteti. Ravlići su na tržištu od 1960. kad su otvorili slavan i naširoko poznat osječki restoran Plavi podrum koji je bio poznat i po savršenoj pečenoj janjetini. Ubrzo su se počeli baviti stočarstvom i od prvih koraka do danas Ravlići su napravili ne samo odličan plasman na tržištu već su krivi za mnoge uzdahe za stolovima nakon ručka ili večere pripremljene s mesom s njihovih pašnjaka.

Suradnja SPAR-a s hrvatskim mesarima postala je ne samo primjer odlične suradnje velikog lanca s malim proizvođačima već i primjer kvalitete, domaćeg uspješnog mesarstva i na kraju, zadovoljnih kupaca. Može li bolje?

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...