Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

SPAR TOPLOTEKA

Mjesto gdje vas čeka najfiniji ručak

SPAR-ova toploteka za vas svakodnevno priprema samo najfinija jela koja će osvojiti i najzahtjevnija nepca. Bez obzira na to jeste li u gužvi ili vam se naprosto ne da kuhati, toploteka ima odgovor.

Priznajmo, svatko od nas se nađe u situaciji da nam se ne da kuhati ili jednostavno nemamo vremena. No ipak želimo pojesti nešto toplo i ukusno. Odgovor na sve vaše želje ima SPAR-ova toploteka koja svakodnevno nudi samo najukusnije obroke. I to od svježih namirnica provjerenih dobavljača.

Kako su nam otkrili iz SPAR-a, namirnice koje se koriste u pripremi jela dobavljaju se isključivo za potrebe toploteke, a kada je u pitanju sirovina koja se koristi vrlo su izbirljivi. Kako su kupci uvijek na prvom mjestu, svakodnevno im se želi ponuditi visoko nutritivni obrok koji će zadovoljiti sve njihove potrebe. Upravo zato jela se planiraju s obzirom na dostupnost namirnica u sezoni.

Najviši stupanj higijensko-tehničkih uvjeta koje diktiraju HACCP standardi kriteriji su kojima se vode SPAR-ovi zaposlenici u pripremi jela. Rezultat su visoka kvaliteta i zdravstvena ispravnost pripremljenih obroka. Svježina i kvaliteta sirovine koja se koristi ono je što SPAR-ovu toploteku čini itekako privlačnom.

A što kupci najčešće biraju? Pečeno pile, pikantna krilca, pržene lignje i sve vrste pohanog mesa ono je što se rado nađe na tanjurima kupaca. Također su traženi i gratini s brokulom, rižoto sa šparogama, risone s povrćem, a pommes frites je uvijek pri vrhu. Nađu se tu i variva, riba s grila, fileki i punjena paprika. S obzirom na to da porcije nisu unaprijed određene, kupci mogu kupiti količinu koja im najviše odgovara. 

Uz postojeća jela, za kupce se stalno osmišljavaju i novi proizvodi domaćih proizvođača. Zahvaljujući šarolikosti ponude, svatko može pronaći nešto za sebe. Vrhunska kvaliteta i probrana sirovina recept su za uspjeh, a mirisi i okusi domaće kuhinje osvajaju na prvu. Ne smijemo zaboraviti niti ljubazne i predane radnike koji se redovno educiraju kako bi usluga bila na što višoj razini.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...