Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

SAMO U SPAR-U

Najbolje iz prirode

Zdrava prehrana na listi je prioriteta svake obitelji. Pomno birani, pažljivo uzgojeni i po najboljim standardima pripremljeni proizvodi najčešći su izbor. Upravo takva je Natur*pur linija koju odlikuje samo najbolje od BIO proizvodnje. 

Danas, kada nam je sve važnije podrijetlo i postupak proizvodnje onoga što jedemo, SPAR svojim kupcima osigurava proizvode koji zadovoljavaju najviše kriterije. Zato samo namirnice proizvedene bez uporabe štetnih kemikalija te one koje nisu iz genetski modificiranog uzgoja dospijevaju u liniju Natur*pur. 

Pokrenuta kako bi kupcima ponudila proizvode domaćih proizvođača koji prizivaju u sjećanje djetinjstvo i bakin vrt, ova je linija odgovor na sve potrebe. Više od 150 proizvoda punog okusa, provjerenog podrijetla, s domaćih polja, od sastojaka uzgojenih u skladu s prirodom i bez štetnih kemikalija nositelji su certifikata koji jamče kvalitetu. Zeleni list sa zvjezdicama, BIO oznaka austrijskog centra AMA i oznaka “gen-frei” garancija su da se na vašim stolovima nalazi samo najbolje od najboljeg.

Brinuti za svoje zdravlje pravilo je broj jedan, a uz pravilan odabir namirnica to nije nimalo teško. Probrani sastojci samo su jedan od razloga zašto odabrati Natur*pur. Bez obzira na to želite li zdrav doručak, ukusan međuobrok ili samo kockicu čokolade, Natur*pur brend ima baš sve. Redovite kontrole kvalitete osiguravaju da su svi proizvodi na vrhunskoj razini i zadovoljavaju standard za koji je SPAR od samih početaka postavio ljestvicu vrlo visoko. Samo tako moguće je kupcima ponuditi provjeren i vrhunski proizvod.

U Natur*pur liniji potražite svježe povrće, mliječne proizvode, voćne sokove s visokim udjelom voća, orašaste plodove, tjesteninu od pira, ali i drugih žitarica. Za ljubitelje slastica tu je i izbor sladoleda i vafla koji će vam na zdrav način utažiti želju za slatkim. 

Svi proizvodi iz ove linije nose oznaku BIO koja jamči da su najviše kvalitete. Proizvedeni ekskluzivno za SPAR, kupcima nude visokovrijedne namirnice provjerenog podrijetla. Bogate hranjivim tvarima, u svakom će vam obroku osigurati potrebnu dozu zdravlja, a uz nju uvijek dolazi i osjećaj energije i zadovoljstva.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...