Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

SPAR SLASTIČARNICA

Najslađi zalogaji

U trenucima kad poželite nešto slatko, a nemate vremena niti volje sami se upustiti u avanturu pečenja kolača, odgovor nudi INTERSPAR. Najfinije slastice potražite na odjelu slastičarnice.

Blagdani su možda iza nas, no to ne znači da nas je prošla i želja za finim i sočnim kolačima. No ponekad oni traže dugotrajnu pripremu, a sunčani dani naprosto zovu na boravak vani. Upravo tu uskače INTERSPAR sa svojim odjelom slastičarnice koji će zadovoljiti sve ljubitelje slatkog. Bilo da tražite raskošnu tortu ili pak kolač, dva, INTERSPAR ima sve što vam srce poželi.

Tako na odjelu slastičarnice možete pronaći više od deset vrsta kolača poput bijele pite, tiramisua, princes krafni, kremšnita, voćnih kocki, malina šnita, orahnjače, mađarice i brojnih drugih. Posebna poslastica je makovnjača s medom koja će oduševiti sve od najmlađih do onih starijih. Uz kolače, u ponudi potražite i više od deset vrsta najfinijih torti, Schwarzwald, Sacher, ledeni vjetar, čokoladna torta, ma što god zaželite.

Posebnost ovih slastica je u rukama vrijednih slastičarki koje kolače i torte pripremaju svakoga dana na radost brojnih sladokusaca koji su baš svakog puta oduševljeni neodoljivim okusima INTERSPAR-ovih slastica. Domaće torte i kolači vrhunske kvalitete proizvode se ručno uz minimalnu uporabu industrijskih pripravaka, a pouzdana kontrola jamči da su ove slastice naprosto neodoljive.

Pravi okus domaćih kolača probudit će sjećanja na djetinjstvo i bakine kolače u kojima smo uvijek uživali. A da ih niste vi pripremili neće primijetiti čak ni najiskusnija domaćica. Iznenadite svoje goste najslađim kolačima ili pak ugodite sebi ukusnim izborom više od dvadeset vrsta slastica. Čeka li vas proslava rođendana ili godišnjice, zaboravite na stres i provođenje silnih sati u kuhinji. Kolače i torte iz INTERSPAR-ove slastičarnice možete i naručiti osobno ili preko telefona tri dana ranije i široki izbor najukusnijih delicija bit će spreman. Na vama je samo da poslužite gostima i uživate u savršenom okusu. 

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...