Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

Slatki okusi u Zagrebu

Ne propustite 5. Zagreb Coffee & Chocofest

Peti po redu Zagreb Coffee & Chocofest održat će se na Trgu bana Josipa Jelačića od 11. do 14. veljače.

Svi ljubitelji kave i čokolade, nikako nemojte propustiti 5. Zagreb Coffee & Chocofest, koji se održava od 11. do 14. veljače na Trgu bana Josipa Jelačića, a na kojem će se predstaviti najbolji hrvatski i svjetski proizvođači kave i čokolade.

Posjetitelje očekuje upoznavanje najnovijih trendova u industriji kave i čokolade, razne promocije, dječje radionice, ali i prodaje prigodnih slastica. Osim na glavnom zagrebačkom trgu, festival će se održati i u Centru za kulturu prehrane, gdje će posjetitelji moći uživati u korisnim predavanjima na kojima će moći naučiti o psihološkom djelovanju kave i čokolade te naučiti o povijesti ovih namirnica; kao i u drugim zagrebačkim restoranima, barovima i hotelima. Povodom Valentinova svi posjetitelji zaljubljeni u kavu i čokoladu moći će se zagrliti na glavnom zagrebačkom trgu i slikati s velikim Zagreb Coffee & Chocofest srcem.

U protekle četiri godine Zagreb Coffee & Chocofest posjetilo je preko 500 000 posjetitelja iz Zagreba, Hrvatske i cijele regije. Više o programu i novostima pronađite na službenim stranicama Zagreb Coffee & Chocofesta.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...