Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

UPALITE ROŠTILJE!

Neka sezona grilla počne!

Naoštrite noževe, očistite rešetku i proberite recepte. Inspirirajte se onima u potpuno besplatnom Dobar tek BBQ magazinu. Sve što vam nedostaje za pravu grill gozbu pronađite u SPAR-u!

S toplim danima stigla nam je i omiljena sezonska kulinarska razonoda – roštiljanje. Priznajmo otvoreno, bez njega naprosto ne ide. Sunčani dani, boravak u dvorištu i uživanje u omiljenim grill aromama naprosto su nezaobilazni. Omiljene mesne i povrtne delicije okupane nezaboravnim okusima raznovrsnih začina, deserti pripremljeni na sasvim nov način i zalogaji koji će oduševiti i najmlađe gurmane jedva smo dočekali.

Okupljanje oko omiljenog ljetnog pomagača pretvorit će se u užitak kuhanja sve do jeseni, a za najveće obožavatelje i kroz cijelu godinu. Inovativna grill rješenja pružaju nam mogućnost pripreme najdražih zalogaja u svako doba godine, u kuhinji ili drugom zatvorenom prostoru. Dok vas provjereno kvalitetne i svježe namirnice koje ćete s posebnim guštom pripremati čekaju na policama SPAR i INTERSPAR trgovina.

Planirate omiljene roštiljske zalogaje isprobati u što više različitih kombinacija i izdanja? Svoj ćete grill meni nadopuniti inspirativnim jelima uz SPAR Dobar tek BBQ magazin koji vam i ove godine donosi široku lepezu mogućnosti pripreme omiljenih delicija na grillu. Na 68 stranica pronađite više od 30 recepata, 50-ak savjeta o pripremi omiljenih komada mesa, trikove, tajne pripreme steakova omiljenog chefa Špičeka, kao i odlične vinske preporuke vrsnog poznavatelja Davora Butkovića. Samo klikom udaljen, krije pregršt roštilj inspiracija.

Uz Barbecue liniju otkrijte savršene pomagače za grillanje u baš svim uvjetima, kao i pribor uz koji će priprema jela postati još jednostavnija. Klince oduševite menijem složenim samo za njih, a sve ukućane desertima pripremljenima na sasvim nov način. A zašto kompletan tjedni meni ne bi bio s roštilja!

Prijavite se na SPAR newsletter klikom na link i preuzmite svoj primjerak magazina Dobar tek BBQ.

Neka grillanje započne!

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...