Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

SPAR PARTNER

Neodoljivi svijet sirovih slastica

Otkako ju je mama upoznala sa svijetom sirove hrane, Mihaela Brijak oduševila se ovim načinom prehrane. Osobito su ju osvojile sirove slastice koje je zahvaljujući svojoj kreativnosti podignula na sasvim novu razinu.

Ono što je u početku bio hobi uskoro se pretvorilo u životni poziv. Svoje je recepte dijelila na Facebook stranici i uskoro su počele stizati narudžbe za sirove torte. Kako je potražnja bila sve veća, tako se Mihaela u potpunosti odlučila okrenuti zdravim slasticama. Otvorila je svoju tvrtku, osigurala uvjete za proizvodnju torti i slastica i, kako kaže, niti dana nije požalila.

Iako je u početku informacije tražila u stručnim knjigama, uskoro je shvatila da to nije dovoljno pa je jedno vrijeme radila i u restoranu sirove hrane gdje je puno naučila. Tamo je također i naučila osloboditi svoju kreativnost koja je u ovom poslu itekako bitna. Na svojoj web stranici počela je pisati blog, a interes za njezinim slasticama uskoro je rezultirao radionicama sirovih slastica za kojima je interes toliko velik da vrlo često postoji i lista čekanja. No Mihaelu to veseli jer joj je komunikacija i povratna informacija korisnika iznimno važna.

Kaže kako nije lako ljude naviknuti na neobične okuse sirove hrane, no jednom kad ju se proba osvaja sve. Osim što se bazira isključivo na svježim namirnicama, ovakva prehrana pozitivno djeluje na naš organizam. To potvrđuje i Mihaela koja kaže kako joj se ten višestruko proljepšao otkako je prešla na sirovi način prehrane.

Kroz svoje slastice i radionica Mihaela uspješno razbija predrasude o ovakvom načinu prehrane, a svi koji probaju njezine kuglice (kokos, rogač, energetske, kakao i lješnjak), namaz od lješnjaka Miatella ili sirovu čokoladu ostaju oduševljeni na prvi zalogaj. Za sve one koji se i sami žele okušati u pripremi sirove hrane, Mihaela je izbacila i tri kuharice, a u pripremi je i četvrta. 

Od kolovoza se sirove slastice mogu naći i na policama SPAR-a, a odaziv kupaca izrazito je dobar. Ova suradnja pokazuje da je interes za zdravom hranom i zdravim slasticama velik. A Mihaela ne staje. Osim već spomenute kuharice, u planu su i novi proizvodi, redizajn web stranice, ali i pohod na europske zemlje.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...