Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

Slatka Delicija

Okusi koji će raznježiti vaša nepca

Čajni keksi već samim svojim izgledom pozivaju da ih uzmete i napravite šalicu najfinijeg čaja uz koji ćete uživati u okusima ovih omiljenih keksa. Ako ih toliko volite, birajte one koji su u jednakoj mjeri zdravi i ukusni.

Prirodne domaće kekse bez bijelog šećera, a s drugim zamjenskim sladilima na hrvatskom tržištu već 20 godina proizvodi obrt Delicija. Njihova obiteljska priča i dječja želja za grickanjem nečeg slatkog nadahnula ih je da pokrenu svoj posao. Posao u kojem je užitak u slasticama posve prirodan i zdrav, bez grižnje savjesti o kalorijama koje ćete unijeti ako pojedete koji keks više.

U sve kekse koje proizvodi obrt Delicija idu samo najkvalitetniji sastojci: domaće integralno brašno, smeđi šećer, kokosovo brašno, maslac i biljne masnoće, tamna čokolada i med. Bez obzira što u proizvodnji ne koriste tradicionalni bijeli šećer, njihove su slastice savršeno ukusne i omiljene brojnim kupcima. A mirišljive su toliko da dok se peku cijela okolica udiše mirise najfinijih slatkiša.

Prava draž keksa Delicija nisu samo originalna receptura i najkvalitetniji sastojci nego i privrženost tradiciji jer svoje kekse i nakon 20 godina peku u istoj kući u kojoj su supružnici Dražen i Dorijana Horvat pokrenuli svoju tvrtku.

Svoju suradnju sa SPAR-om u Hrvatskoj obrt Delicija nije pokrenuo odmah jer kako priča Dražen Horvat ovaj maloprodajni lanac poznat je po izbirljivosti svojih dobavljača jer traže provjerenu kvalitetu i pouzdanost tvrtki s kojima surađuje. Pa su se tako čajni keksi ovog obrta na policama SPAR trgovina pojavili tek 2012. godine. U većim prodajnim centrima, kao što je INTERSPAR, prisutni su svi proizvodi tvrtke: 6 keksa bez šećera i 3 sa smeđim šećerom od trske. 

U proteklih 20 godina poslovanja, tvrtka je imala svoje uspone i padove, mijenjalo se tržište, kupci, ali i sami proizvodi. Ono što je ostalo neizmijenjeno u tom periodu je želja i dalje praviti najukusnije kekse s najboljim nutritivnim svojstvima od najkvalitetnijih sirovina. To je bio, ali i ostao najljepši dio posla kojemu se vesele iz dana u dan. 

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...