Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

KUHAJTE I ŠPARAJTE

S-BUDGET ideje i prijedlozi za brza jela

I najiskusnije kuharice će potvrditi da je u kuhinji ponekad najvažnije imati ideju. A mi smo puni ideja i prijedloga za brze i jednostavne zimske obroke, naklonjene prema vašem kućnom budžetu, inspirirane S-BUDGET linijom.

Ona je idealan saveznik koji će osigurati da vaši zimski obroci budu ukusni, jednostavni i povoljni. Proizvodi iz S-BUDGET linije zadovoljavaju stroge kriterije kvalitete i nude određenu širinu ponude koja će vam omogućiti da u kuhinji budete originalni, svestrani i sve samo ne obični. Iako zima polako kuca na vrata i izbor namirnica drastično se mijenja u odnosu na toplije mjesece u godini, donosimo super rješenja za gurmane i gladuše jer sa S-BUDGET linijom imate mnogo opcija. Ako su efikasnost i ušteda vremena također jedni od glavnih sastojaka vaših jela, tada ćete posebno uživati u kombinacijama koje smo osmislili za vas jer u kuhinji preferiramo jednostavna jela bogatog okusa.

Jedna od namirnica kojoj biste svakako trebali posvetiti više pažnje jest palenta. Palentu ili žgance, kako bi rekle naše drage bake, možete pripremiti sa šampinjonima, kiselim vrhnjem i čvarcima, a možete ju kombinirati i s umakom od pasirane rajčice i slaninom. Sitost i štedljivost će doći do izražaja i jednim ukusnim rižotom sa šampinjonima, a kako biste posebno nahranili imunitet pripremite zimske salate sa zanimljivim i zdravim sastojcima kao što su orašasti plodovi, žitarice, kremasti ili svježi sirevi, uvijek dobrodošla mozzarella, lisnato i korjenasto povrće, cikla, kelj… Još jedna namirnica koja vlada zimskim jelovnicima jest kiseli kupus, kao i razno ukiseljeno povrće koje odlično nadopunjuje svaki ručak. Najmlađi članovi obitelji se sigurno neće buniti ako jedan dan pripremite zapečenu tjesteninu sa sirom ili aromatičnu piletinu u umaku od senfa i gljiva, ali pobrinite se da uz glavno jelo obavezno pojedu i kiseli „prilog“.

Baš sve što vam treba za savršen, brzo gotov obiteljski obrok lako ćete pronaći na policama SPAR-a zahvaljujući brendu koji je prijatelj vašeg budžeta – S-BUDGETU. Asortiman s više od 500 proizvoda nudi baš sve što vam je potrebno za pravo gastro guštanje.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...