Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

Domaća kvaliteta

Tradicija izrade očuvana s ljubavlju

U industrijsko doba ručnu proizvodnju prehrambenih namirnica zamijenili su strojevi. Masovna proizvodnja učinila je hranu dostupnom svima, ali joj i oduzela posebnu toplinu domaće izrade. Mlin Jertovec, s kojim surađuje prehrambeni lanac SPAR, zadržao je tradiciju ručne izrade zagorskih mlinaca i tu posebnost dobivaju dodirom ljudskih ruku. 

Zagorski mlinci, prepoznati na ovom području, prilog su koji je uz meso nezaobilazan dio svakog blagdanskog stola. U Zagorju se tradicionalno pripremaju dugi niz godina, a njihova priprema uključuje samo nekoliko jednostavnih sastojaka: vodu, brašno i sol.

U Mlinu Jertovec smatraju da bez ljudske ruke nema dobrih mlinaca. Poslu se prilazi s ljubavlju i pažnjom i stvara proizvod čija je kvaliteta postala prepoznatljiva SPAR-ovim kupcima.

Tajna kvalitete zagorskih mlinca obitelji Jertovec krije se u izboru pšenice i njenom kvalitetnom izmeljavanju te ručnoj izradi mlinaca na tradicionalan način. Nezaobilazan dodatak je ljubav koja proizlazi iz dugogodišnje obiteljske posvećenosti poslu.

U SPAR trgovinama proizvodi mlina Jertovec mogu se naći u S-BUDGET liniji, čiju je autohtonu kvalitetu hrvatskih proizvoda ovaj trgovački lanac prepoznao i ponudio svojim kupcima.

Provjerom svakog koraka proizvodnje po ustanovljenim standardima te zdravstvene ispravnosti u suradnji s laboratorijem mlinci zadržavaju svoju autohtonost i kvalitetu. 

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...