Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

Vinska manifestacija

Vinoljupci u Tomićevoj - Subota je rezervirana za dobru kapljicu

Svi ljubitelji dobre vinske kapljice 9. srpnja okupit će se na jednom mjestu – u Tomićevoj ulici u Zagrebu, gdje započinje manifestacija „Vinoljupci u Tomićevoj“!

Iako poznata po uspinjači, Tomićeva će ulica u Zagrebu u subotu, 9. srpnja, postati i prava vinska ulica. Manifestacija „Vinoljupci u Tomićevoj“ predstavit će najbolja hrvatska vina, a organizira je udruga Vinoljupci.

Okosnica programa bit će plešivička vinska regija. Program počinje točno u podne u restoranu Njummy, uz radionicu „Pjenušci & Pizza“, a u goste dolaze vinari Drago Kurtalj i Josip Barundić. Od 13.30 sati sve posjetitelje očekuje piknik uz pjenušce i svirku uživo, a u 15 sati možete prisustvovati radionici slijepog kušanja hrvatskih pjenušaca „Sparkle & Shine“ koju će voditi sommelierka Nina Levičnik. Glavno događanje je „Open-air vinski festival“, odnosno susret s vinarima, koji počinje u 16.30 sati.

Manifestacija će okupiti više od 15 izlagača, a s vinarima ćete se moći družiti sve do 22 sata. Cijena ulaznice za festival je 70  kuna te uključuje neograničeno degustiranje, a cijena za par iznosi 120 kuna. Živjeli!

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...