Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

SPAR PARTNER

Vrijednost domaćeg mlijeka

Tvrtka EURO-MILK već dvadeset godina nudi samo najkvalitetnije mlijeko i mliječne proizvode s hrvatskih farmi. A suradnja sa SPAR-om donijela je nove prilike.

Otkad je 1998. godine preradila prvih 500 litara mlijeka, mljekara EURO-MILK na naše stolove donosi samo najbolje od mliječnih proizvoda. Od svojih početaka pa sve do danas rasli su, zapošljavali nove ljude i širili ponudu. I sve to na krilima domaće proizvodnje. Uz stalni razvoj tehnologije i dalje cijene ručni rad, što se najviše vidi kod njihovih sireva. Jer upravo zahvaljujući ručnom radu dobivaju miris, okus i konzistenciju sira koja nas podsjeća na djetinjstvo.

Od prvih 500 danas su došli do prerađenih 25 tisuća litara mlijeka dnevno koje otkupljuju od 160 domaćih proizvođača. Njihovi dobavljači nalaze se širom Lijepe Naše, a i dalje su to isti oni s kojima surađuju od samih početaka. Vlasnici tvrtke, Božidar Kuzmić i Ivica Kudelić, kažu kako je hrvatsko mlijeko najkvalitetnije i upravo njemu duguju vrsnost i kvalitetu svojih proizvoda. A kako bi sve i dalje ostalo na razini, redovno provode kontrole mlijeka i mliječnih proizvoda u vlastitim laboratorijima, ali i onim akreditiranim i nezavisnim.

Ono čime se osobito ponose u svojoj proizvodnji je izvorno prirodno pa sukladno tome ne koriste konzervanse i aditive kako bi i najmlađi mogli uživati u proizvodima EURO-MILKA. Zbog toga njihovi proizvodi imaju nešto kraći rok trajanja, ali to nije problem jer nestanu u trenu. A asortiman je svakako bogat. Dimljeni sir, maslac, tekući jogurt, kiselo vrhnje, mliječni namazi samo su neke od delicija koje se mogu naći na policama SPAR-a.

Božidar Kuzmić i Ivica Kudelić ističu SPAR kao najvažnijeg partnera u svom poslovanju, s kojim surađuju od SPAR-ovog dolaska u Hrvatsku, odnosno dugih deset godina. SPAR je prepoznao njihov potencijal i vrijedna suradnja je rođena. A koliko je ona uspješna pokazuje i činjenica da se u asortimanu INTERSPAR-a i SPAR-a ponuda EURO-MILKOVIH proizvoda stalno povećava.

Najprodavaniji proizvod ipak je sir Dragec dimljeni koji nepca osvaja svojom bogatom teksturom i sjajnom aromom. Dragec dolazi u pet verzija – dimljeni, sušeni, s crvenom paprikom, češnjakom i zelenim paprom. Proizvode se ručno od 2004. godine i zaštićeni su proizvod Zagrebačke županije.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...