Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Novosti

ZA CIJELU OBITELJ

Zajednički trenuci uz
S-BUDGET

Vrijeme koje provodimo s članovima obitelji uvijek osobito cijenimo. Druženje uz filmsku večer ili omiljene društvene igre, uz ukusne zalogaje još je i bolje

Vrijeme ispunjeno smijehom i veseljem u najdražem društvu nemjerljivo je s bilo kojom aktivnošću. Posebne spone na kojima se temelje naši obiteljski odnosi pletu se i učvršćuju baš u tim trenucima. Opuštanje uz društvene igre, filmske večeri uz omiljene klasike ili jednostavno druženje na obiteljskom kauču prilika su da ponešto naučimo jedni od drugih i još se bolje upoznamo. Uz toplinu koju stvaramo i njegujemo neraskidivo je vezana hrana, u ovom slučaju grickalice i slatkiši bez kojih kao da ta atmosfera ne može bila ista. 

Natjecanje i neizvjesnost dok bacamo kocku ili vučemo kartu iščekujući tko će odnijeti pobjedu stvara slatku nervozu koju će ublažiti orašaste grickalice ili bogati čokoladni keks. 

Sigurno je da niti jedno druženje ne prolazi bez finih zalogaja jer to je jednostavno nezamislivo. Hoćete li obitelji ponuditi nešto slatko poput keksa ili čokolade ili pak najdražeg kolača vaših mališana, ono što svakako iskustvo njihova kušanja čini još boljim su S-BUDGET sastojci od kojih ćete ih pripremiti. Širina ponude S-BUDGET linije osim pripreme deserta nudi vam i gotove opcije, u slatkoj i slanoj verziji, koje ćete s užitkom hruskati od prve do zadnje minute filma. Hrskavi čips, omiljene čokoladice ili gotovi kolač koji pripremaju vješte ruke SPAR partnera nude odličnu kvalitetu i dvostruku uštedu – povoljnu cijenu i više dragocjenog vremena.

Novosti

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...