Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Rezultati pretrage / Recepti

Stranica 1 / 20
  • Zapečena palenta sa svinjetinom i mladim lukom

    Meso narežite na kockice veličine zalogaja. U veliku tavu dodajte ulje, kad se zagrije dodajte meso i pržite oko 10 minuta...

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    50 min

    Vaša ocjena:

    5

    Težina pripreme:

    1
  • Odojak i francuska

    Potrbušinu nasoliti, popapriti natrljati sa sjeckanim ružmarinom i koricom limuna i posušiti kožu. Staviti u protvan sa kožom

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    180 min

    Vaša ocjena:

    5

    Težina pripreme:

    1
  • Pečena svinjska potrbušina

    Večer ranije nasolite meso sa svih strana i ostavite da se marinira preko noći. Stavite meso u posudu za pečenje...

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    120 min

    Vaša ocjena:

    5

    Težina pripreme:

    1
  • Sporo pečena svinjetina u lisnatom tijestu

    Meso posolite i pustite da se marinira najmanje 1 sat. Izaberite posudu za pečenje ili lim približno iste veličine kao komad mesa...

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    270 min

    Vaša ocjena:

    5

    Težina pripreme:

    1
  • Pečena svinjetina s krumpirom, mrkvom i lukom

    Meso narežite na veće kocke i posolite. Krumpir ogulite i prepolovite, mrkvu narežite uzdužno na četvrtine...

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    75 min

    Vaša ocjena:

    5

    Težina pripreme:

    1
Stranica 1 / 20