Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Plazma cheese cake

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

2

Vrijeme pripreme:

60 min
  1. Za podlogu kekse izdrobiti i prstima spojiti sa maslacem šećerom i vanilin šećerom. 
  2. Gotovu smjesu rasprostriti na dno kalupa i poravnati. Za žutu kremu izmiksati sir i šećere te polako umiksavati jaje po jaje te rasprostriti gotovu kremu na kekse. Staviti peći na 170°C/30-35min ovisno o pečnici. Nakon toga odmoriti kremu 10 min i u posudi umiksati mileram i šećere. Lagano rasprostiti na žutu kremu kako nebi propala i ostaviti u ugasloj pečnici 10 min. 
  3. Ohladiti u hladnjaku 5-6h.

Sastojci

Za 4 osobe

Za 1 kalup (12 pc):

Podloga od keksa:

  • 200 g plazma keksa
  • 150 g margarina
  • 2 žlice šećera
  • 3 vrećice vanilin šećera

Žuta Krema od sira:

  • 4 jaja
  • 600g abc sira
  • 3 žlice šećera
  • ½ limun sok
  • 2 vrećice vanilin šećera

Bijela krema:

  • 400g milerama
  • 3 žlice šećera
  • 3 vrećice vanilin šećera

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio jaja Natur*pur, 6 komada

Bio limun Natur*pur

Sirni namaz Natur*pur, 150g

Vanilin šećer S-BUDGET, 10g

Margarin SPAR Vital, 500g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...