Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Ružičaste maringue

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Bjelanjke istucite u čvrst snijeg, dodajte sol i postupno, uz miješanje, šećer. Zatim umiješajte vanilin šećer, šećer u prahu i nekoliko kapi prehrambene boje. 
  2. Smjesu stavite u slastičarsku vrećicu i u posudu za pečenje koju ste prekrili papirom za pečenje istisnite male puslice. 
  3. Stavite ih da se suše 2 – 3 sata u pećnici zagrijanoj na 80 °C.

Savjet: Meringue čuvajte u suhoj i zatvorenoj posudi.​

Sastojci

Za 6 osoba
  • 3 bjelanjka
  • prstohvat soli
  • 100 g šećera
  • 1 vanilin šećer (ili 1 žličica ekstrakta vanilije)
  • 100 g šećera u prahu
  • nekoliko kapi ružičaste prehrambene boje

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio jaja Natur*pur, 6 komada

Sol SPAR Vital

Šećer S-BUDGET, bijeli, kristal, 1kg

Vanilin šećer S-BUDGET, 10g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...