Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Brancin i ratatouille

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

2

Vrijeme pripreme:

60 min
  1. Očišćeni brancin isfiletirati i posoliti te premazati maslinovim uljem. Paprike, tikvice i patlidžan narezati na kockice te na jako ugrijanoj tavi naglo suho potamniti kockice povrće po povrće. Odložiti sve u jednu posudu.
  2. U tavicu uliti passatu i naglo zakuhati. Dodati kosani bosiljak i timijan te posoliti i popapriti, prstohvat šećera i pustiti da ukuha i postane kremozna. Zatim dodati svo povrće, dosoliti i kratko prokuhati kako bi dobili povezanu rajčicu sa povrćem.
  3. Filete na strani kože položiti na ugrijanu tavu i poklopiti te peći dok meso ne pobijeli. Servirati uz rattatouille. 

Sastojci

Za 4 osobe
  • 800 g brancina
  • 300 g passate
  • 1 žuta paprika 
  • 1 crvena paprika
  • 1 tikvica
  • 1 patlidžan
  • svježi bosiljak
  • sol
  • papar
  • šećer
  • maslinovo ulje

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio paprika crvena Natur*pur

Brancin

Patlidžan

Rajčica bio pasata Natur*pur,

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...