Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Glavna jela
Feijoada s piletinom
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
35 min
Narežite meso na kocke. Nasjeckajte luk i češnjak, naribajte mrkvu. Zagrijte maslinovo ulje, dodajte meso, popržite sa svih strana, dodajte luk, češnjak i mrkvu, pržite stalno miješajući.
Dodajte narezanu kobasicu, list lovora, nasjeckane pelate i bijelo vino, začinite solju i paprom te kuhajte 10 minuta. Dodajte grah i kumin, po želji još začinite i kuhajte još 10 minuta. Povrće skuhajte u malo blago posoljene vode i začinite maslacem te poslužite uz feijoadu.
Savjet:
Želite li da jelo bude gušće, izvadite malo graha pa ga usitnite i vratite u jelo.
Sastojci
Za
4
osobe
300 g filea pilećih prsa
300 g filea pilećeg zabataka
300 g chorizo kobasice
400 g graha iz konzerve
400 ml pelata
150 g crvenog luka
2 češnja češnjaka
150 g mrkve
100 ml bijelog vina
60 ml maslinova ulja
1 lovorov list
prstohvat mljevenoga kumina
1/2 vezice peršina – list
sol, papar
300 g brokule
300 g mahuna
300 g cvjetače
80 g maslaca
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Brokula
Karfiol
Očišćemi češnjak Vrtovi Hrvatske, 200g
Pileći batak/zabatak S-BUDGET
Pileći file S-BUDGET
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji