Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Gregada od pagara

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

0 min
  1. Propirjati luk i mrkvu na maslinovom ulju. Dodati pelat, krumpir podliti sa malo vode, dodati vino i lagano pirjati. Staviti ribu i pustiti sve da se lagano krčka.

Dobar tek!

Sastojci

Za 4 osobe
  • Pagar 1 kom
  • Krumpir 0,5kg
  • Luk 200g
  • Mrkva 100g
  • Pelati 200g
  • Vino 1 dcl
  • Začini

Vino Frajona Malvazija


0,75L

Temp. serviranja:
12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio luk Natur*pur, paket

Bio mrkva Natur*pur

Krumpir Natu*pur

Rajčice pelati S-BUDGET, 400g

Pagar

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...