Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Juha od krastavaca, peršina i kopra

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Listiće peršina, kopar i češnjak sitno nasjeckajte. Razmutite jogurt, vrhnje i maslinovo ulje.
  2. Krastavac dobro operite i nasitno naribajte. Krastavac, peršin, kopar i češnjak prelijte jogurtom i vrhnjem pa ih izmiksajte u blenderu, a potom posolite i ohladite.
  3. Prije posluživanja pospite nasjeckanim koprom.

Savjet: Ovu laganu, osvježavajuću juhu poslužite dobro rashlađenu.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 300 g svježeg krastavca
  • 80 g lišća peršina
  • 20 g kopra
  • 900 ml jogurta
  • 150 ml kiseloga vrhnja
  • 1 češanj češnjaka
  • 50 ml maslinova ulja
  • sol
  • 10 g kopra, za posipanje

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Kiselo vrhnje S-BUDGET, 180g

Krastavci Natur*pur

Maslinovo ulje Natur*pur, 500ml

Peršin

Tekući jogurt S-BUDGET, 180g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...