Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Marinirana svinjska rebarca sa sjemenkama nara

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

150 min
  1. Rebarca posolite, stavite u posudu za pečenje, pokrijte aluminijskom folijom i pecite 2 sata na 100 °C. 
  2. Napravite marinadu, razmutite med, BBQ umak i kečap, dodajte češnjak u granulama. 
  3. Očistite nar da dobijete sjemenke. Vlasac sitno nasjeckajte. 
  4. Maknite foliju s mesa, pustite da se malo ohladi, premažite marinadom, zapecite u pećnici pod gornjim grijačem do željene boje. Prije posluživanja pospite sjeckanim vlascem i sjemenkama nara.

Savjet: Rebarca pecite na rešetki koju stavite na lim za pečenje kako bi toplina mogla bolje cirkulirati.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 2 kg svinjskih rebarca
  • 15 g soli
  • 1 nar
  • 200 g BBQ umaka
  • 100 g kečapa
  • 20 g meda
  • 2 g češnjaka u granulama
  • 30 g vlasca

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Cvjetni med SPAR, 500g

Ketchup blagi SPAR, 500g

Sol SPAR Vital

Šipak, nar

Začin češnjak SPAR

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...